Thursday, 17 December 2015

Happy Birthday Bro Pocket..

Hah yg ni antara member blog yg masih contact walaupun tak pernah dapat jumpa...
Sebab ramai jugak dah jumpa sebenarnya.. 
Takpe la.. maybe bebila Allah nak bg jumpa, kiter jumpa ek bro..

Nak tag link, mcm tak jumpa dah link blog kamu tu...

pepe pun

"HAPPY BIRTHDAY ASWAN a.k.a POCKET"



moga Allah berkati kamu dan keluarga kamu..
have fun with new age.. 
moga terus kuat untuk getting fit..

#fighting !!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)