Friday, 11 September 2009

sebagai tanda ingatan

- entri neh takde kena mengena pun ngan sesapa.. -

aku saje jek nak mark tarikh bakal aku tulis...
sebagai tanda ingatan...
dimana aku telah berjaya membuat sesuatu dlm hidup..
ader cakap tindakaan aku tu 'daring'..
yer la kot.. memang 'daring' nyah...
but ramai yg kata what i did is so WISE..

10 sept 09..
aku dgn 'daring' nya telah luahkan perasaan kepada "kamu"..
dan pada tarikh yg sama juga.. aku let him go...
perit?? not even close..
rasa nak mati ader la..

lagi ler bila dier kata aku campurkan emosi ngan kerja..
fine.. mungkin salah aku,...
but we never knew when love hit us rite..
nama pun cinta itu buta...

but that's da beauty of letting someone u love so much..
kesakitan dalam kelegaan

sebab selama neh aku kata aku dah let him go..
tp tak pernah luahkan..
tak pernah terima kenyataan..
dan buat aku sentiasa down...
tp bila dah luahkan..
dah bgtau secara terus yg aku lepaskan dier..
zasss.... mcm kena panah petir..
so bloody hurt...
hati rasa kosong...
tapi aku rasa tenang...

bikin aku mau jd happy girl..
not gonna moping around..
coz that's just waste of time...

once more, "kamu"..
i let u go.. for good..

GOODBYE..

3 comments:

AIN-NAAZ said...

great... u should do early from today.. bak kata org "sayang bini tinggal tinggalkan" tapi kalau syg kekasih hati lepas-lepaskan.. eh ye ker.. sengal aku

Princess Liyana said...

alaahai..memang bkn senang hndak melepaskan kan kak?tp itulah..lepaskanla kalau itu la yang terbaik..dan buka hati utk yg lebih layak :D

Wishing u all the best kakakku cyg..huhu miss u..;)

annaheim said...

releks akak.tenang saja.tak jumpe lagi yang sesuai.so,rileks saja okay.;)