Wednesday, 18 November 2009

berlagak mcm bagus..

mlm neh geram lagik..
aku rasa nak tumbuk jek manusia yg berlagak bagus neh..

mlm ni ada satu kes..
minyak tumpah...
aku tak tau la mcm mana dier isi
sebab aku dah buat pump test.. 120% OK...
bila dah tumpah tuh...
dier insist nak jumpa manager bertugas..
aku la tuh...
aku pun tinggal kan keja kat opis g jumpa cust..
tau2 aku yg dgn hormat takzim bertanya hal, kena marah..
aku mintak maaf walau salah dier pun, kena marah..
ayat dier reply..
"maaf.. maaf.. balik2 maaf.. saya ada dua stesen la kat KL"

LIKE HELL!!!

WOI.. ingat ko org KL..
ada dua stesen minyak..
aku peduli??

SGT TIDAK PEDULI OK!!!!

kalau perangai that LOW..
takde adab sopan..
berlagak nak mampus..
lebih baek anjing kurap yg kat tepi jln tu la...
jijik betul manusia mcm neh...


kalau tak kerana aku nak jaga nama baek Fuad Ent..
dan tak nak kecohkan keadaan Skudai RSA neh..
memang dah kena debik ngan aku.. grrrrrr
memang berterabur gigi dier aku kerjakan..
memang aku abeskan muka yg kunun hensem tuh...

so.. kepada manusia2 kat luar sana..
tolong la..
kalau ko ader 10 stesen minyak ke...
atau duit berjuta sekali pun....
sila ingat..
takde sapa peduli kalau perangai mcm "shial"..
org akan pandang ko mcm sampah lagik ader la..
rasa nak pijak2 jek..
worthless.. tak berharga..
not even as a human being...


dan aku doakan...
keta org yg berlagak tuh...
kalau tak terbakar pun..
paling "koman" pun tersadai la tepi jalan..

aish.. org2 neh..
suka sgt nak mess wif me..
takpe..
Allah tu maha ADIL..
ko tunggu jek la pembalasan...

7 comments:

Mira said...

sabar fila.. org mcm tu mmg berlagak jer lebih... br ada 2 stesen.. tp x jugak reti nk isi minyak... kesian kn?

.: Syafi Amani and Me :. said...

siku kan aje org mcm tu.. berlagak sombing.. mcm bagus sgt

Anonymous said...

owh, sgt betul. aku pernah ada pengalaman x best dgn sorg VIP ni. berlagak giler. nak jaga standard pun, jangan la berlagak. aku mmg la x taw yg dia tu somebody, then after the incident, lepas tau, aku jadi lagi bengang!!! ko jadi VIP pun sbb org vote ko la kot.

Anonymous said...

owh, sgt betul. aku pernah ada pengalaman x best dgn sorg VIP ni. berlagak giler. nak jaga standard pun, jangan la berlagak. aku mmg la x taw yg dia tu somebody, then after the incident, lepas tau, aku jadi lagi bengang!!! ko jadi VIP pun sbb org vote ko la kot.

Anonymous said...

Lama betul tak update blog. Busy sesangat ker?

Encik Shino said...

siot jek..
berlagak ehh..
mintak2 TUHAN balas!

Anonymous said...

Member2 aku trade forex group forex excel. Berlagak sial mcm babi hutan. Aku doakn mereka msk neraka