Friday, 22 May 2009

jaga hati : oh TIDAK!!!

entri neh hanya untuk luahan perasaan jek..
sebab aku tgh rasa hangin sangat..
mungkin lepas korang baca entri neh...
korang akan kata aku bukan pemberi service yg baek..
pedulik..
kerana kes ini..
untuk menjaga hati = OH SGT TIDAK!!!

korang bayangkan..
aku baru jek dlm keadaan yg nak sembuh dr demam..
jd feeling tuh memang tak baper nak full alert la..
bahkan..
nak layan pelanggan pun mcm nak tak nak jek..
tp dah keja..
layan kan jugak la..

tp yg tak tahan tuh...
padahal dah ader signboard..
lagik la dlm tandas pompuan...
depa boleh dok isap rokok..
adoiii....
mau terbatuk-batuk aku yg memang sedia 'semput' neh...

kalau lelaki..
(walau hakikat nya tak elok merokok)
tapi aku masih boleh terima..
dah lumrah mereka..
aku masih boleh panggil mereka macho..
mereka yg merokok itu ada ketika sexy..
TETAPI..
kalau yg merokok itu pompuan..
bertudung bagai..
pelajar (nengok bas mcm IKBN)..
HUDUH tau tak...


neh kes kedua..
tp ari neh aku lebih berani..
aku amek penyembur glade..
sembur kat bahagian atas bilik air cacat..
sampai depa keluar..
bukan sorang..
tetapi bertiga..
paling best..
bila depa bising2..
buat muka..
aku dgn selamba..
amek cawan yg dibasuh dan keluar..
YESS puas ati aku...hahahah

16 comments:

mieza @ neo_ericha said...

hebat r sis!
len kali sound direct jer!

filanastasia said...

mieza : belum sampai tahap tuh lagik.. kalau kali ke3.. maybe akan sound direct kot.. tak pun pancutkan jek dgn air.. hahaha...a

Princess Liyana said...

Way to go kak!huhu memang sempoila gaya 2.dah perli indirect,pandai2la nk keluar.haha

filanastasia said...

yana : hebatkan kakak mu ini?? hahahaha

.fatin nabila. said...

hehe.
tu la, pompuan skrg, kdg2, nmpk je baik.
tp, astaga..

Pocket said...

ok la tu!!
bior diaorang tahu sikit,
sesungguhnya tindakan anda amat berbau bimbingan ...
hhahahahah:)

S h i n o said...

haih... baik isap ibu jari jelah haaa.. :P

insankhafii said...

haha..nape bek sgt kak d..klau ali mmg dah siramkn aje dgn air..

Diya Kamaruzaman said...

hehehe. suspect ah kak. berani akak sound diorang. memang patut kena pun.

isk, yang smoking tu bertudung ke kak? adoi yai. buruk bebeno rupanya. diya biasa tengok yang free hair smoking. tak penah jumpa lagi yg bertudung.

filanastasia said...

fatin : tau takpe.. tapi ish.. tak reti nak cakap dah..

pocket : sangat tau.. bimbingan ke syurga tuh.. wakakaka...

s h i n o : baek isap eskrem 20 sen tuh.. weee~~~

filanastasia said...

insankhafi : ingat nak jugak.. tp kang controversy oiii... terpampang plak muka kak d kat KOSMO.. hahahha

diya : kat stesen neh.. mcm mcm jenis manusia ader dik... nak acknowledge atau tak jek.. huhuhu

damme damiah said...

good2
biar dorang sedar diri
hehe

Ladyee.Ladybug.Yna said...

sound direct je sis. peduli hape. toilet tu bkn depa yg jaga pon kn.

Kimie said...

sy fak perempuan smoking..haha sgt bodoh dan bajet bagus..bila prmpuan yg memegang rokok mcm ade satu yg x kena je tgk..cam tah pape..pada aku la..haha

ije said...

haha. memang huduh kalau pompuan merokok. huks

Diya Kamaruzaman said...

uhu.

kak fila, ada award utk akak kat blog. ambil ye ;)