Monday, 4 May 2009

mood.. mana pergi???

mood..
mana kamu pergi??
tinggalkan aku sendiri..
kamu kejam laa...
benci...

haih...
bukan la nak mengeluh..
cuma beberapa hari ini mood seperti merajuk..
menghilng entah ke mana..

mungkin hati terlalu risaukan ibu yg kurang sihat,...
(alhamdulillah sudah beransur pulih)..
(adek sentiasa doakan emak sihat dan gembira)..

mungkin hati terlalu rindukan si dia..
(sudah sudah ler)..
(sila insap ok.. dia mungkin tidak rindukan kamu)...

mungkin juga mood dan hati berkomplot..
saja mahu menguji aku...
suka suki mahu melihat aku terseksa..

mood..
sila la kembali..
cepat datang sebelum aku yg merajuk..
nanti kamu juga yg susah nak pujuk2..

13 comments:

Farah Amin said...

mood! cepat dtg!

Princess Liyana said...

akak!tkmo merajuk2 nnti mood mrajuk lg dasyat...hmm..mood jgn lari jauh sgt okk!

kak, moga mak akak cpt smbuh ek;)

Diya Kamaruzaman said...

wahai mood kak fila, dengan kuasa bulan, sila lah muncul kembali. hihihi

AyAres151 said...

takde mood.. mahmud pun jadi lerrr kan...hehehee

zureen @ mama said...

Harap mak fila cepat sembuh..(talefonlah mak selalu..mesti dia cepat sihat...)

damme damiah said...

cara sy mendatangkan mood ialah dengan berjalan ke sana sini sampai rasa segar to move on :)

kasih said...

rindu dia jugak... dia rindu aku tak agak2x???

filanastasia said...

farah : tu la.. mana ntah dier pergi...

yana : alhamdulillah.. mak semakin ok.. tp mood jugak tak dtg2...

diya : bulan nak dgr ker?? guna bintang plak la..

filanastasia said...

mr ayares : mahmud?? saper tuh?? kamu ker?? hahahha

kak zureen : alhamdulillah semakin sihat mak tuh.. tq yea

damme damiah : saya kalau jalan2.. nanti penat.. dah penat nanti tdo pulak.. huhuhuh

kasih : mungkin dia rindu kamu kot...

A t i Q a h said...

Cuba carik dalam kedai burger king tu ke. Kalau tak, kat kedai jco ada kot. hihihi.


tak mo sedih2 ye kak. chill!

xoxo.

neeZhom said...

Salaaam, hhmmm ni serious ke main2 rious ni yerr?? Apa2 pn all the best :)

ije said...

chayok2 kak fila!!

filanastasia said...

atiqah : kat BK takde.. esok nak try cari kat J.Co.. hahahha

neeZhom : nampak mcm main2 ker?? ngee

ije : yer chaiyo..