Saturday, 30 May 2009

yg mana satu???

hi peeps..
lama tul tak update blog..
idea ada..
malah ada tag yg aku perlu jawab..
masa jek yg sgt cemburu ngan aku...
serta ditimpa rasa sedikit malas...
sebab penat sgt...

dlm keboringan buat keja yg mcm tak abes2 neh..
aku curi masa..
post gambo neh,...
saje nak tanya pendapat..
yg mana satu ek??
agak ok untuk aku potretkan..
sebab angah dah janji nak lukiskan satu..
as a presie..







tapi gambo yg last neh..
aku nak jdkan gambo wajib potret..
sebab gambo bersama mak neh..
penuh dan sarat ngan memori...
yg sampai bila2 pun...
aku tak pernah penat nak kenang..



11 comments:

AiE bAhRi said...

pic 2nd last nmpak cool..

S h i n o said...

Yang dengan mak u tu macam ok lah..
hurmmm :S

filanastasia said...

aie : yg pakai tudung pink tuh ker???

s h i n o : gambo ngan mak tuh wajib potret.. nak yg single punya photo.. which one meh???

Princess Liyana said...

huhu kak!2nd last..huhu yg kt pintu tu..auww!

dan dgn mak tu wajib;)huhu..

yg pakai spec mata hitam tu pn nmpk cool....ahaha

filanastasia said...

yana : neh mcm kena potretkan semua jek neh.. hahahah

pst.. windu kamu la..

ije said...

vote for the third pic!! haha. =P

err.. 2nd last n yg last tu pun cool!~

damme damiah said...

sy suka dengan pic yg pakai hoodie tu
sangat comel
:)

Ladyee.Ladybug.Yna said...

aaaa sy vote yg tengah2. 4 dari atas n 4 dr bwh.

**putih itu suci. hehehehe.

Hananeechan said...

saya vote yg tudung putih n dinding putih tu..
sweet..
:D

a L i y a said...

saya suke yg pakai sweater tuh ekk,erm,nmpk sweet,tp kalu yg pki tdung pink pn ok,yg kat dinding

yang plg sweet,with ur mom,cantik

Diya Kamaruzaman said...

diya rasa gambar ketiga tu sesuai utk potret, kak =D