Monday, 30 June 2008

tambah lagik

welcome back..
hu hurm.. i mean..
welcome back me.. hehehe
walaupun jiwa tak stabil mana..
tapi perlu digagahkan..
bukan boleh dilayan sgt..
boleh bikin gilak si..

so.. here another entry..

td opis dapat fax dr epay..
skarang perkhidmatan di petrol kiosk Petronas..
sudah bertambah..
mulai 1 julai 2008...
pembayaran bil astro sudah dibolehkan..
di mana-mana kiosk Petronas yg mempunyai sistem epay..
adui.. bertambah lagik perkara yg nak dipikirkan..
i mean.. how to manage untuk mengelakkan kelam kabut...
buatnya time busy org-org ni datang nak bayar bil..
tak ke haru..
tapi itu la perkara yg mesti dibuat...
bila dah masuk line retail..
especially yg melibatkan org awam..
yg ni.. kena layankan aje.. huhuhu

4 comments:

shinO サイフル said...

Yeke..? wahh senang ar..hehehe
nanti astro bayar je kat petronas.

filanastasia said...

bole.. mari ler.. huhuh.. kiter pun tak yah ler susah² nak beratur bayar kat pos opis.. tiap bulan tekan aje la button kat mesin epay tuh.. huhuh

KEKASIH 'ATOK' said...

huh lecehnya... kena plak assign staff nak jaga astro tuh.. eerrmm.. kalu idak bos petronas kena jaga kalau staff tak cukup tangan...adeh adeh..

filanastasia said...

kekasih 'atok' : mcm tau jek ayat tu tuju kat saper.. huahahahha