Saturday, 6 December 2008

rindu dan letih..

1st thing 1st..
syukur kepada Allah lindungi sy & ibu..
selamat pergi dan balik..

juga thanx a zillion to aLonG..
to give me da opportunity to have da best journey ever..
i can't never thank u enough...
da experience is different..
da feeling is high..
n da soul is singing with different tune..

*ok.. what the heck i'm talking about... huhuhu*

da journey will be post later..
whenever i have an extra energy...

bdn ini sgt ngada-ngada..
atas kapal sgt best & bertenaga..
jejak tanah terus rasa sakit-sakit badan..
penat yg teramat..
juga rasa rindu yg terlampau sgt kat virGo..
nanti kita ketemu lagi ya virGo
*ada yg nak sponsor kali ke-2?? hehehe*

dan juga terima kasih pada temaN-temaN yg wisH saya n ibu...

saYa saYanNG kaMU

5 comments:

goasop said...

alhamdulillah kak fila da selamat kembali ke tanah. =P

filanastasia said...

goasop : yup.. alhamdulillah.. tp bdn ni mcm tak rela berada di tanah.. nak kat kapal jek.. tak baek² lagik sengal²nya.. huhuhu

diya said...

uhu. nampak mcm best je journey akk.. :D salam aidiladha ye kak ;)

[ Eclipse ] said...

selamat hari raya,
hari raya korban XX~!!

ain janne said...

huhuhu..len kali kita pegi sama2 yek...