Thursday, 19 February 2009

owh... aku yg emo..

sorry guys.. tempoh berpantang belum habis..
tapi for this entry.. cannot go la nak dlm english..
feeling tak sampai dgn apa yg nak disampaikan..
lagipun aku tak dan nak tahan diri mencari words dr kamus..
lambat n leceh.. aceceh...

alrite...
meh aku nak citer..

ari ini aku sgt eMO..
.
.
ya
.
.
emo = eMOTIonal..



bukan jiwa kaco okies..
cuma simple eMO..

sebab pertama..
aku agak penat ari neh..
balik dr keja malam..
memang mengantuk tahap dewa..
tp ku gagahkan diri drive balik kg dgn excitednya...
sebab nak amek baju baru tuk wedding member..
*memang la wedding ader sebulan lagi.. tp ader la yg aku nak wat kat baju tuh*
*lagipun aku tak moh la tergesa-gesa nanti*

tapi bila aje aku melangkah masuk kat umah kakak tailor ittew..
hati rasa laen mcm..
ghupa-ghupanya..
bila nengok jek baju yg aku tempah ittew..
hati jadi luluh..
sudah sALAh bUAt...

walla wei.. hati sediH tak terkata...
aku tak mampu nak cakap apa.. diAM aje..
mak yg explain bagai kat akak tuh.. haih.. apa nak jd neh...
penat tau aku cari kain tuh.. satu jb aku pusing..
grrr.. hati memang 'berbunga indah'...
siap ada 'firework' bagai...
bertalu-talu akak tu mintak maaf..
aku pun tak la nak jd kejam sgt..
ni silap pertama dier.. so aku just cakap "takpe la"..
tu jek ayat yg kuar dr mulut time tuh...
so aku biar mak yg deal.. aku hulur duit kat mak n kuar g keta..
majuk aa kunun.. tsk tsk tsk.. nasib badan..

sebab kedua yg buat aku eMO...
warriCK sudah mati oK..
dier kena tembak..
dgn org CSI gak aku rasa..
owh tiDAk..
sgt sedey.. sebab dier mati dipangkuan Grissom..
apa nak jd neh..
dah la eMo yg petang tu tak ilang lagik...
neh ditambah dgn keadaan yg sedey neh..
tidAk.. tidAk...
aku sudah semakin 'benci' ngan CSI..
*aku masih tetap peminat tegar CSI ok*
semakin lama semakin buat aku sedey..
ngan kejadian yg menimpa crew depa..
masa tu saRa.. this time warrick..
nanti dgr kabo Grissom plak nak kuar for last season neh..
adoi.. ni boleh buat eMO berpanjangan neh.. huhuhuh..

korang kena la terima aku dalam keadaan eMO neh..
salahkan PMS aku neh ya..
biasa la.. pompuan waktu-waktu kritikal mcm neh..
eMO memang kawan baek..
so.. just bear with me.. huhuhu

9 comments:

[ nadia ] said...

akk~!!!! apa plak cerita kat tv nak jadi emooo plak nie~!!! haha oh,sent ah baju tu kat nad :D

Farah Aminuddin said...

huh. baju yg diimpikan tak menjadi. huh! sape tak emo!

cham's said...

emo la i baca post u ni!!! pe ke hal emo tak pepasal ni?

filanastasia said...

[nadia] : emo nyer pasal baju.. tapi tersangkut plak skali sebab crew CSI yg dah dah lama diikuti mati.. sedey tau...

farah aminuddin : sgt sgt emo.. sedey giler tau.. tsk tsk tsk..

cham's : kater bacer post neh.. tak kan tak paham.. uish.. i emo pasal baju la.. lepas tuh tgh PMS neh.. biasa la.. emo memang wajib.. hahahah

A t i Q a h said...

Emo2 kalu, makan coklat kak. Hehehe.

S h i n o said...

makan gula2 getahhhhh..
jgn emo sgt...

org ckp kalau emo nnt
badan cepat naik :P

filanastasia said...

atiqah : dah kurang makan cekelat la yang..huhuhu.. nak cheese cake aa.. huhuh

s h i n o : ha ah kan.. tak emo pun badan fila dah naek neh.. per cer?? huhuh

三杯雞Sam said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網