Monday, 23 February 2009

please do help me.. huhuhu

simple entry..
just a question...
is it my english so bad??
i'm so sorry ok..
kalau aku dianggap perosak bahasa..
aku dlm proses belajar okies..
tapi kalau ada yg tak boleh nak paham..
maksudnya aku kena masuk kelas semula la neh..
parah..
ayat yg ditulis tak dapat disampaikan dgn betul...
auchh...

dah ler nak g interbiu neh...
macam mana neh???
so please do help me people..
if there's anything wrong with my phrase..
sila jgn segan silu betulkan ya..
aku tak akan kecik ati..
malah amat berterima kasih..

alrite then... tq very much..
until later

11 comments:

Farah Aminuddin said...

frankly, saya boleh fhm ape yg fila tulis dlm bi ni. cume maybe u can improve ur vocabs and choice of words. all the best :)

AyAres151 said...

kalu dah namanya belaja...

peduli apa orang nak kata

masa kita kecik..kita belajar semayang..
masa sujud.. kita tonggeng bontot..kita intai ikut celah bontot tgk orang belakang...

tp kita tengah belajar..
peduli apa orang nak kata..
sbb kita taktau...
takde orang nak tegur..

azie said...

takpe. maksud sampai. cuma vocab kut tak berapa tepat. but still, taklah teruk ok. sis ni kira high intermediate dah,ehehe

S h i n o said...

kalau mcm ai dulu..

mmg datin SPA tu paham sangat..
kalau org pantai timur TRG or KELATAN mmg xbpe fasih bahasa english ni..

so, dia bangga lak sbb sy ckp english yg broken sana sini ahahaah

ayat best datin tu:
at least u try.. no bad.. :P ngehehe

pastu trus dpt keje..alhamdulillah

[ a l i y a ] said...

xtau nak komen vocab or phrase ni,x expert,dah blaja still can improve,kena selalu biasakan diri speak in english,baru confident

annaheim said...

akak,no worries lah.u can do it.we do need mistakes in order to make it perfect.right?so,dont worry ya~!belajar sikit sikit,lame lame sure pandai gile english.u will be really great in english someday.all u have to do now is MAKE IT HAPPEN~!all the best~!

.fatin nabila. said...

boleh tahan lg ur english..
teringat time pg langkawi dulu..
gondola xleh gerak sbb angin kuat kan..
then guard kt situ jwb soalan tourist..

"the air is very strong, weather is bad".

yang tu, lagi la..

cham's said...

you can do it babe!!!

Princess Liyana said...

hmm..akak, boleh improve lg..tp meaning making dah took place..:)don't worry sis..huhu

filanastasia said...

princess liyana : huhuhu.. worry la jugak.. tinggal sehari jek nak g interbiu..

cham's : thanx dear..

fatin nabila : guard itu sungguh lawak.. huhuh

annaheim : thanx sweetheart..

[aliya]: practice makes perfect yeah...

filanastasia said...

s h i n o : mudah-mudahan lepas la.. huhuhu.. yg penting mesti cuba kan.. huhuhu

azie : high intermediate?? alhamdulillah.. mujur bukan high maintenance yeah.. ngeh ngeh

mr ayares : emm.. rite.. kalau dah pandai, tak yah susah blajar ek.. hahahha..

kamu tuh sajer jek buat-buat tak pandai.. ngeh ngeh ngeh

farah aminuddin : syukur kamu faham.. thanx for the tips yeah.. i'll try my best.. huhuhuh