Thursday, 9 April 2009

i'm GAY.. NOT..

nope..
i'm NOT GAY..
not crazy enough...
masih bersisa iman di dada..
tapi bunga-bunga nya mungkin ada..
hahahaha...

i'm OFFICIALLY...
will be out of dating lane...
can't say how long...
not because i found one...
but i'm TIRED with man..
TIRED with them who always play with my heart...
my FRAGILE HEART...
mind you...

penat ngan lelaki2 yg kurang jujur...
bila ditanya "in relationship"???
tak pernah jawab ya..
walhal memang punya seseorang dihati.....
itu lah lelaki..
jarang puas apa yg dimiliki...
(no offence kepada mereka lelaki2 yg baek hati)
sehingga aku tau sendiri..
sehingga rasa mcm nak mati...
nyawa diragut perit tak terperi..

so..
i'm OFF from this game..
letih..
lelah..
penat..
pedih..
benci..

opsss...
jgn la ada yg terasa hati..
tapi pedas la kamu yg makan cili...
memang aku nak keraskan hati..
pintu hati neh..
aku nak kunci 'seal' bagai..
throw da key to the ocean..

tak kisah la kalau takde yg sanggup nak cari kunci tuh..
mungkin ini la penyudahnya..

dari bersama mereka yg tak pernah menghargai..
baek la aku hidup begini...
mereka yg melukakan aku neh...
sila la pergi dan jgn kembali..
kalau boleh aku tak mahu membenci...
kerna ku tahu Tuhan sentiasa memerhati..
lukakan aku...
kamu juga akan terluka kembali...
ameenn...

14 comments:

Princess Liyana said...

Alaahai akak..sedih yana baca..hish!siapa yg buat kak fila tu. SILA PERGI!jangan sakitkan hati kakak kesayangan yana ni..huh..emo jap..

sabar ek kak!yana doakan akak jumpa yg WAYYYYY BETTERRRRR dari dia tu..;)aminnn

Hananeechan said...

mmg broken hearted betul nih..
tapi sokong! susah la nk jumpa laki yg jujur ngaku dia in a relationship. ntah ape yg dia malu sgt pon tatau.

Ladyee.Ladybug.Yna said...

ye2. laki mmg cm2. xmo ngaku bila in relationship. kang lau kita uat hal xmo ngaku in relationship kang kang kang...haaa~

Diya Kamaruzaman said...

agak terkuzat [baca : terkejut] dengan tajuk nya. huhu

em. lelaki jujur masih ada untuk akak di luar sana. cuma, mungkin masanya belum sampai lagi =)

AIN-NAAZ said...

Aku sangat lah menyokong DIYA yer statement.. huhuhuhuKD the best person untuk kamu tu belom muncul lagik.. mungkin dia semunyik kat kampung atok, keratong.... trust me dear..

**KD apa kata kunci hatimu jgn baling kat laut.. tapi pos kat aku disini.. nnt senang aku nak bukak bila kamu jatuh hati lagik..

zureen @ mama said...

Janganlah bersedih..Allah Maha Adil dan Penyayang..Bila tiba masanya nanti kita bertemu jodoh ..kita sendiri akan tahu sbb perasaannya sgt kuat dan berlainan berbanding hubungan yg pernah kita lalui dulu..Berdoalah..

My Name is Trouble said...

tumbuhkn rase percaye dlm mmbina hubungan baru..ilangkn keraguan,kemurungan, kesedihan op x perlu tu..dan ketakutan akn kegagalan hbgn lalu..pk +ve bahwa anda mmpu mmjumpai hbgn yg lbh baik..yeke??ye kot..haha

kasih said...

Kasih berdoa yang sama supaya yang pergi tu... boleh pergi jahanam... adoiii... sakitnya hati... :(

S h i n o said...

berdoa je la fila...
tak lama lg dapat lah berkatNya.. :)

Ladyee.Ladybug.Yna said...

bg fila award...xmo duka2...

annaheim said...

laki memang slalu tak nak ngaku in a relationship.wat tensen hidup jer.huhu.

AyAres151 said...

ada sebab la tu kot dia tak ngaku..
sbb lom kawin ke...
sbb masih mencari ker..

btw...hidup tanpa kedukaan adalah bukan kehidupan...

teruskan kehidupan...

lily said...

fara..sabar yek..kuatkan iman..jgn sedey2!...

ayares-lelaki klu dh ngaku meaning dh jumpe ape yg dicari kerr?

Farah Aminuddin said...

lelaki yg jenis xmo mengaku status mmg jenis takut saham jatuh agknye. caittt.. sabar ek kak :(