Saturday, 4 April 2009

sila kemukakan...

ini kesinambungan n3 lepas..
pasal pencuri yg aku cerita..
subuh ari neh mereka dtg lagik..
*dasar tak malu*
kali neh bertiga sahaja...
tidak reramai..
juga tidak dapat mencuri..
kerana guard n staff dok mengekor mereka..
seperti arahan aku..
juga aku yg seperti taiko...
dok mengambil gambo mereka..
sehingga mereka rasa panas..
tapi tidak sepanas aku yg menahan amarah..
yg mahu sahaja melempiaskan tendangan..
flying kick.. side kick.. bagai..
tapi se'bangkai' n se'bangsat' mana pun customer...
mereka tetap customer...

ini lah mereka..
bukan tujuan mengaibkan mereka..
walau mereka seharusnya diaibkan..
kerana melakukan jenayah..
tanpa rasa bersalah..






tujuan aku papar gambo mereka...
sebagai bahan bukti..
serta peringatan kepada kamu..
andai terserempak..
jgn mudah-mudah percaya..
muka yg kacak hensem..
bukan punya hati yg baek..
serta andai terjadi sesuatu kepada aku...
kalian silalah kemukan n3 ini kepada polis..
tunjukkan gambo2 ini kepada mereka..
kerana bunga-bunga ugutan telah diterima..
dr mereka yg tak puas hati...
*kerana salah seorang dr mereka nak cari gado ngan aku*
*tapi tak jadi bila aku senaraikan ke'bangsat'an mereka*


tidak..
sikit aku tidak takut...
bukan lah aku anak SAPARMAN...
kalau takutkan ugutan...

bukan berlagak bagus..
cuma memang aku tak amek pot ngan ugutan...
tetapi..
sebagai langkah berjaga-jaga..
aku perlu war-warkan..
andai berlaku sesuatu...
aku mahu mereka diadili seadilnya...

sila kemukakan..
agar mereka dapat balasan...
kerana mencari 'pasal' dgn aku yg bernama FARA...

7 comments:

Princess Liyana said...

rindu akakkk...uhuhu next time leh buat surprise kt opis akak plak..ahaks ;P

Hmm..org gitu smpai bila pn tk insaf kak..nasib dpt tgkp..pdn muka..hntr polis je..huh

filanastasia said...

yana : nak surprise? kena bawak kek, bunga bagai okies.. hahaha...

akak malas nak panjang cerita.... semoga mereka tak datang kat stesen lagik.. kami tak perlukan pelanggan yg setan mcm tuh.. huhuhuh...

Ladybug Yna said...

wo woo wooo, eiuuuuuuuuu. muka mcm tahi je.

muka pon da scary...

KEKASIH 'ATOK' said...

ko suruh polis buat rondaan.. pastu ko g wat report.. jadi sng nak follow up.. print siap2 gambo depa masa buat report... no worries.. gi buat tau tau... dah laa ko tu selalu dok malam kat station.. takut dia bukan kacau ko kat station tapi lepas ko kuar station...especially pegi bank..

[ a l i y a ] said...

kak fila,better kak fila pergi jmpe polis.takut jgk,sbb tgk muke takleh blah la kak fila,kite pmpuan,kena ambik lgkh berjaga2,org mcm nih kena ajar la,takleh dibiarkan gitu jerk...geram tgk muke org gituhhh~~~

zureen @ mama said...

Kena hantar bukti kat polis ni utk tindakan lanjut..
Apapun berhati2 ye..kadang2 org camni sukar diramal..

annaheim said...

akak.bahaya.take care.huhu.