Wednesday, 1 April 2009

18PL : pencuri bodo...

*this n3 not suitable for underage*
*but i don't bloody care...*

*************************************************

hey..
korang neh memang takde hotak...
jijik aku tengok korang..
bodo.. budak 4 tahun pun tau dosa la...
tak ada akal..
pakai bergaya...
dah besar panjang...
orang melayu pulak tuh..
boleh jadi bapak org...
tapi..
datang tmpt orang..
buat sI@L...
harap kereta canggih..
kunun mamat racing...
keta modified sana..
modified sini...
macam banyak duit...
tapi habuk pun takde..
nak beli cekelat yg 3 henget tuh pun tak mampu..
dah ler pernah kena tangkap mencuri..
neh mencuri lagik...
tak malu ker woiii...
bodo tau tak..
malu aku nak mengaku sama kaum..
pergi masuk skolah tadika semula la..
belajar etique..
bodo belaka...

ko memang pencuri bodo..
pegi la rompak bank bagai kalau berani sgt..
neh cekelat yg kat tmpt aku jugak ko nak curi..
bodo tau tak jd pencuri neh...
ntah ntah keta pun keta curi...
berlagak jek lebih...
kunun abg ko bonzer eh..
hengat aku takut ker hah...
boleh blah la..
setakat jantan macam ko...
aku sula-sula jek...





aarrrgggggghhhhh.....
aku sgt marah......
marah ter'amat'...




ko pencuri bodo...
buat kepala aku yg berdenyut neh..
mcm nak pecah..
bodo, bahlul, setan..



owh.. tengok.. setan ko dah rasuk kat aku..
abes semua perkataan busuk aku kuarkan...
semua pasal ko ler pencuri bodo..



jangan berani2 nak tunjuk muka..
sekali lagik aku nampak ko dtg ..
nak buat kecoh bagai...
aku bg flying kick jek kat ko...
atau side kick.. atau apa kick aje la...



aku bukan maen2..
kali neh ko ader nasib,...
sebab aku memang kurang alert..
kepala aku senoneng semacam...
aku tak dapat nak tangkap ko..
sebab ko dah mencicit lari kuar...
bila aku baru nak centre kan kepala...
tak pe.. tak pe..



ko tengok la nanti...
kalau ko tak hilang kepala...
kepala yg 'bawah' tuh akan hilang...
maser tuh..
menangis air mata darah pun tak leh buat apa dah..
nantikan saja...
ni doa anak yatim yg teraniaya...
nantikan..
balasan untuk ko akan tiba...
hear.. hear..
neh 'fara' yg ko cuba kotak katikkan...
ko tak kan terlepas...

9 comments:

KEKASIH 'ATOK' said...

bagus laaa ko nie kak di... sbb ko kenal perampok tuh... budak mana weh... lain kali ko sediakan pisau kecik tuh..letak je kat kocek... dapat je kita balun sama... KITA ROGOLLLL sama dia.. eermmm 'kepala bawah' tu kita potong.. bg anjing makan.. wakakakakkaka... jgn risau aku selalu menyokong ko..

zureen @ mama said...

Sifat suka mencuri ni kadang2 boleh jadi habit..tu yg susah laki tu nak buang kot..(Letak gambo dia depan kedai..he3)

cham's said...

ayooooo, seram plak post ni. tak dapat tangkap ke mamat sengal tu? lps ni u standby je parang panjang, kita kerat 18...bleh jd mcm emas 18 karat tuh!!! i nak join u if perlukan khidmat merogol pencuri secara percuma. hahaha. calmdown syg...nanti u sakit i gak yg susah.

~ mizzAmy ~ said...

~ uishh... takut pulak bila baca. org2 yg duk mencuri merompak nih, bawak ke polis jer. ~

Ladybug Yna said...

sabar sis. sabar.
bongek tol. cekelat 3hengget pon nk cuwik. appa daaa~
agaknye da jd habit kot sis. kecik2 dulu da blajar mencuwik. 2 psl bila besar gajah pon tabiat still xley nk buang. haih. budussss!

[ a l i y a ] said...

isk,ngop ngep btol la,ape daa pencuri tuh,die tuh waras ke ape ekk??tp bwk kete beso kan...ayyo,cool sys,jgn marah2 sgt ekkk....

damme damiah said...

berlagak jek lebih. 3hengget jek kot. hati hitam betul sang pencuri.

Pocket said...

mencurik memang besh!
pasal bila kita mencurik,
rase cam kita sudah lebih pandai dari sistem.
bukan pasal ganjaran nya,
bukan pasal tak mampu,
tp pasal thrill nya,

tp kalau kena tangkap, kena katok,
kena side kick dek cik filanastasia,
kalau ramai yg menyaksikan memang kena pukul sampai patah tulang lutut.

pas tu, baru nak tobat.
padan la muka dia yg kononnya pandai dari sistem tu.
coklat apa yg dia curik?

Diya Kamaruzaman said...

kak, diya pun nak join kasik flying kick jgk ah. dah lama tak flying2 orang neh. hak hak hak.

moga2 pencuri tersebut dapat hidayah [bukan perempuan bernama hidayah tapi hidayah yang bermaksud petunjuk, saje nak bagitahu] secepat mungkin. huhu