Thursday, 19 March 2009

attribute to 'my love'

ho yeah...
korang mesti rasa gempak bila baca tajuk entri kan..
tertanya tanya sapa 'my love' aku..
elek kawan-kawan..
aku masuk ke alam bukan realiti sebentar..
di mana shane n kengkawan nya adalah 'my love'..
hahaha.. aku suka.. hahaha..

actually aku baru pas mengalirkan ayaq mata..
untuk kedua kalinya..
air mata kegembiraan jatuh...
selepas menonton dvd WESTLIFE live @ corke park..
*dua kali nengok.. dua-dua kali rasa hebat semacam*
pathetic?? i know i know..
say what u want..
that's what i am..

so what.. dah aku minat..
hampir obses pun ada..
10 years maa..
owh.. aku sgt loyal.. hahahha...
itu la hakikatnya...
aku membesar bersama mereka..
selain mak ayah, abg-abg n family laen..
westlife la penghibur hati ini...
dari tayangan vid klip yg pertama sehingga skarang..
masih utuh aku sayangkan mereka..

tu la.. rugi sapa yg tak nak aku sayang mereka..
aku neh susah nak berpaling tadah..
ish ish ish...

ok ok..
neh aku nak kongsi gambo yg aku snap drpd dvd mereka..
the concert so bloody awesome..
the best ever,..
org yg sangat ramai hadir tonton konsert neh..
it's phenomenal..
teringat waktu aku g konsert westlife kat bukit jalil...
tu pun dah sgt ramai..
ini lagik ler.. giler aa...
mau anggap gambo neh mcm aku berada di sana...
dan shane filan = 'kekasih hati' aku
so powerful..
not powerpuff gal okies.. huhuhuh
i knew i loved him for a lot of thing..
but forever will be his voice..
hurmmmmm

so.. eNJoy...

copy of dvd live @ croke park

da one n only... shane filan

my love : shane filan

next best person.. nicky byrne

nicky the funny guy..

one with talent.. kian egan

kian again... ho yeah

mark feehily..

feehily da dimple guy...

the crowd : 82500 people...

singing my fave song ; unbreakable

singing medley..

the end of spectacular concert...

owh.. sangat sangat teruja..
bila la depa nak mai Malaysia lagik..
rindu kamu kamu 'my love'..

juga rindu kamu semua : teman blogger..
muah....

8 comments:

S h i n o said...

westlife masa zaman jiwang boys band hehehee

sy suke BSB :)

Princess Liyana said...

Huhuhu westlife mmg best;)huhuhu

KEKASIH 'ATOK' said...

KD adakah kamu masih ingat manusia pertama yang memperkenalkan ko ngan Weslife??? huhuhuhu.. sewaktu ko masih mamai bangun tido..di rumah kg melayu..tengok video lagu clip dia yang pertama..lagu apa ek?? huhuhu

filanastasia said...

kekasih atok : yer yer.. aku masih hengat.. ko ler org nyer.. mengejutkan aku dr tidur ku yg nyenyak.. start ari tuh terus tak leh nak pandang tempat laen kalau ada westlife di tv.. lagu swear it again.. 1st nampak shane.. owh hatiku terpikat...

yana : stuju stuju.. westlife memang best.. muah...

s h i n o : huhuhuh.. saya lebih minat irish.. take that.. boyzone.. n paling paling minat WESTLIFE... huhuhuh

damme damiah said...

kegilaan kengkawan time skola dulu :P

Hananeechan said...

dulu time skolah, hafal kot sume lagu westlife.
huhuhu~
sekarang ingat ckit2 la kot.
tak setia cam kamu.
=p

.fatin nabila. said...

kegilaan si damme jgk time sekolah dulu
bsb, westlife & n'sync..
fav tol..!

cham's said...

i love "flying without wings" or can me cry with "soledad"