Monday, 23 March 2009

here it goes again..

1st of all..
aku nak mintak maap bebanyak...
ngan member baek aku..
ros n ady..
sebab aku tak dapat sempurnakan tugas dgn elok..
dgn sebaik mungkin..
aku rasa mcm aku ler pengapit paling teruk..
aish..

semalam aku tak dapat antar ros ke umah ady..
tak dapat iring ros..
tak dapat tolong pegang kain baju pengantin..
tak dapat bantu touch up time mereka buat outdoor..

aku hengat aku dah tak diperlukan lagik..
memang la tak penting mana pun aku neh..
sang photographer tentu stuju statement aku..
tp ader suara yg memberitahu aku..
dier kata "ros takde pengapit.."
suara-suara ittew menyedarkan aku..
yg aku bukan teman yg baek..
aku betul betul kesal..
so sorry ros.. ady too...

tapi ittew kesilapan yg tak leh nak buat apa dah..
yg penting semua sudah selesai..
sudah sempurna..


tahniah dr aku untuk mereka..
fara sayang kamu berdua...
sayang bangat..
semoga kalian berbahagia hingga hujung nyawa..
muahhhhh...

pelamin nan indah

malam berinai





ni antara gambo majlis..
mau lebih lagik sila lawati [ flickr fila ]..

14 comments:

Princess Liyana said...

alaahai akak..akak dh bg the best!jgn sedih2 ok..yana rasa dia mesti faham keadaan akak jgak..;)

papepun pgantin tu huhu mmg cantik bgt..ahaks..suka tgk;)

wee..akak, bila plak?huhu

Farah Aminuddin said...

pengantin perempuan meletup habis! hehe..

bile tengok gmbr org kawin ni mesti rs nk kawin jugak. lol

S h i n o said...

waghh :)

Ladybug Yna said...

indahnye pelamin. mau berada d c2 jugaaa~

.fatin nabila. said...

chantek.
pelamin pon.
sonok nye, kawen. :p

~ mizzAmy ~ said...

~ pelamin tuh sangat cantik lah. pengantinnya pun cantik jugak. jap, kenapa nih? nak kena baca balik the previous entri. ~

cham's said...

musim mengawan...smua org nak kawin, fila bila?

zureen @ mama said...

Cantiklah pengantin pompuan tu..

filantera said...

pengapit mmg akan jadi blur sketkan, harus ada short course

"etika pengapit"

filanastasia said...

yana : akak dah mintak maaf.. n she said takpe.. tp ati neh still rasa tak puas sebab tak dpt buat lebuh baik.. huhuhu...

semua pn cakap cntk.. memang ngetop la si amy tu solek...

akak?? alahai.. nak kena war-warkan borang cengini.. wakakaka

farah : ha ah.. kiter pn nak kawen.. tp colan takde neh.. camner?? hahahha

s h i n o : kenapa?? huhuh

filanastasia said...

Yna : sis pun mau juga..

fatin : seronok?? ermm ada member kta kater.. single lebih best.. ntah napa dier cakap gtu.. huhuhuh

amy : hah?? naper?? sila sila.. baca semula.. fila pun mcm blur.. huhuh

filanastasia said...

cham's : mau carikan calon ka?? ngeh ngeh ngeh..

zureen : memang sgt cntk.. sebagai sahabat baek.. sangat bangga tau.. huhuh

filantera : bukan blur sket.. terkadang sgt blur.. huhuu.. itu pun ada yg kater pengapit tuh senang kerja nya.. sapa cakap.. kan kan kan..

ermm kena g course la.. huhuhu

Princess Liyana said...

hu hu hu..mana borang?cpt2..sapa lmbt tinggal..ahaks

hmm..tkpela kak. yana rasa dia faham. next time pgapit org lain leh buat yg lbh baik..

nobody's perfect kak;)

Hananeechan said...

banyaknye kenduri kawin...
cantik la pelamin dia.
tak lama lg pengapit plak la naik pelamin.hehhe