Wednesday, 16 July 2008

congrate angie n brat..

hahahah.. sesuka jek ceq nak congrate depa..
depa bukan tau pun kewujudan ceq kat mukabumi ni...
tak kisah la.. ceq yg nak ucap.. takde yg paksa...
pepe pun.. congrate kat two hot parent ni..
angie & brat dapat kembaq lelaki & pompuan..
untungnya.. sekali kuar terus dapat sepasang..

nama budak-budak tuh Knox Leon, & Vivienne Marcheline..
terbelit la jugak nak menyebutnya...
tapi ceq seronok bila membaca nama-nama bayi selebriti luar..
ader yg pelik..
ader yg ntah apa-apa..
mcm-mcm nama muncul..
Sunday la.. Apple la.. Brooklyn la..
tapi paling sweet Matilda, Violet & Suri..
memang sesuai la ngan muka comel mereka..
sama gak la mcm anak² sedara ceq..
nama yg cantik.. makna yg elok..
dan muka yg comel..

*terpk-pk.. bila nak ader anak sendiri?? huhuhuh

4 comments:

shinO サイフル said...

hahaha~
Saya pun suke gak budak2. Nak2 yang baru nak belajar jalan. erm best men2 dengan budak kecik ni. :)

KEKASIH 'ATOK' said...

huh anak sendiri jgn letak panjang2.. makin panjang makin banyak maksud.. takut tak terbawa plak budak tuh.. mcm nama aku nie.. 17 huruf 7 suku kata.. huhuhu.. tgh pk tok imam tergeliat nak sebut nama aku..wakhakha

filanastasia said...

shino : wah.. dah ader ciri-ciri kebapaan ni shino.. bila lagik? jgn lupa jemput kiter ek.. hihihi

kekasih 'atok' : ok la tu.. bukan semua org ader nama 7 suku kata beb.. jap jap.. anak angah lagik hebat.. 8 suku kata beb.. hahaha.. tok imam kena berlatih beribu kali ler sebelum nikahkan hang.. takut silap sebut plak.. sadis jek nanti.. huhuh

[ Eclipse ] said...

aku suka budak gemok~