Friday, 18 July 2008

sibuk.. busy.. dan sewaktu dgnnya...

hari ni keadaan stesen agak bz..
yer la.. esok sabtu..
so ramai la yg singgah isi minyak & membeli belah..
uish.. bunyi mcm kat shopping complex plak kan..
bila tanya.. ader yg nak balik kg..
tak kurang jugak nak cuti-cuti hujung minggu...
seronok la plak,..

tapi yg tak baper nak seronok..
ari ni buka posa kul 10 mlm..
hahaha..
my bro belikan McD :
Beef Foldover + Porridge + Fries + Ayaq Gas n Escream..
ish ish ish.. mcm nak makan 3 4 org...
tapi ucapan terima kasih didahulukan...
kang nanti dier kata ceq tak sudi plak....

dek kerana kesibukan yg melampau..
beserta membantu cashier baru yg belum begitu mahir..
maka dgn segala hormatnya,
makanan² td baru terjamah sewaktu menulis blog ni...
dan escream kegemaran ceq dah jadi len mcm ghupanya..
mcm kat bawah ni... (macam tak sanggup nak makan.. huhuhuh)


tapi dek kerana rasa sayang dan menghargai pembelian along..
ceq gagahkan jugak.. hihihi..
akhirnya,.. jam 22:09 : escream telah selamat dikorbankan...
(sebenonya fries dah korbankan awal² lagik.. kira kenyang la jugak)
foldover & porridge akan ceq hadiahkan kepada acik yg akan masuk keja sat agik..
tak larat la nak makan.. dah tak mcm dulu..
sekarang makan setakat mengalas perut..
mengelak gastrik...
kalau ikut selera.. memang takde..
ish ; dah nak mati ke ceq ni?? insaf insaf.. huahuhuahuha

5 comments:

KEKASIH 'ATOK' said...

alaa hang tak de selera makan tu sbb begitu merindui kan aku kan.. kan kan.. ekekeke.. aku tahu dah.. tapi malas nak cakap laa kan.. hehehehe... emuuuaahhh.. aku pon rindu kat ko.. walaupon kdg2 ko sengal.. aku tetap sayang kat ko..

shinO サイフル said...

bz ker...? Bz2 jugak.Makan itu kena.
sy lak rse mcm slow je life.
keawan-awangan. Nak ambik cuti,
nak rest. :)

filanastasia said...

kekasih 'atok' : yer le.. yer le.. aku windu la kat hang.. mai la balik.. hang lupa jln blk jb ek.. ala, sengal-sengal ceq pun, hang sayang jugak.. hihihi

shino : kekadang sgt bz.. nmpk mcm tak bz, tp bila operation 24 hours; keja pun kena gtu la jugak.. kalau tak, menimbun bagai nak apa.. hahah

Princess Liyana said...

Salam singgah and salam kenal:)

huhu,wow nak ice-cream itu juga.huhu
duk katne?taman u ke?huhu.

filanastasia said...

princess liyana : salamz.. salamz.. meh meh kita blanja awak escream ni.. hihihi.. ha ah dok tmn u..awak plak?