Saturday, 24 January 2009

frodo?? alahai...

hari ini 24 jan 09...
aku akan jd frodo..
ala.. yg mcm dlm LoTR tuh..
tp mission jek yg ala-ala sama..
bawak barang berharga dalam jarak yg agak jauh..
cuma frodo tuh nak musnahkan cincin..
aku plak..
menghantar barang berharga pd yg empunya..
sungguh misteri bukan???
keh keh keh..

ok ok.. meh aku cerita..
aku diminta attend wedding AM a.k.a area manager kami..
kat tapak eye on malaysia..
more correctly bekas tapak..
untuk hantar hadiah kawen yg bg aku sangat la bernilai..
sebab along tak dapat nak attend..
dan dier nak bg aku peluang nengok wedding extravaganza kot..
alahai... thanx along...

dan thanx jugak kat member aku..
yg 'sudi paksa' jd driver serta peneman ke majlis..
huhuhu.. kejam btul aku maen paksa² org ek..
tp.. aku bukan tau pun jln jln kl neh..
mau sesat kang..
so.. well see la ya..
mcm mana aku attend majlis 'resepi' tuh nanti..
(saje nak dengki ikut mawi yg menterbalikkan resepsi kepada resepi.. hahaha)

till later

9 comments:

[ a l i y a ] said...

wedding,best,kak fila bila plak??

S h i n o said...

waghh bawak lori petronas ke.?? :P

taruk dlm minyak..perghh bapak suprise!

[ Eclipse ] said...

ha? bawak minya ke. akk biar betul mana de kat tapak eyes tu ada stesen minyak kak??

filanastasia said...

aliya : akak?? huhuhu.. blum sampai jodoh lagik la liya.. ngeh ngeh ngeh...

s h i n o : bukan minyak la.. jam aigner.. mahal lor.. cantik plak tuh.. hehehe...

[eclipse] : tak la nad.. tak kan akak nak drive tanker plak.. huhuhu..

goasop said...

exclusive tol jam!~ *jeles.

ain janne said...

lorrrr...igt bawak berlian ke...

filanastasia said...

goasop : sangat-sangat exclusive.. untung tul jd pn cahaya tuh.. heheheh...

ain janne : kalau berlian.. sis pakai dulu dah.. hahahah

Princess Liyana said...

huhu..walla!tahniah kak;)

rinduuula..bila bleh ketemu lg?;)

filanastasia said...

princess liyana : tq tq.. huhuhu.. akak pun windu kat yana..