Saturday, 4 October 2008

kalian : selamat hari raya

rasanya belum terlalu terlambat untuk diri ini mengucapkan;

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN
MINTA DIHALALKAN SEGALANYA

raya ini terlalu meruntun hati diri ini...
kerana hanya pada raya ke-3,
baru diri ini dapat menjenguk pusara arwah ayah..
maafkan adek ayah...
mujur sewaktu puasa ada pergi ziarah..
walaupun tidak dapat pergi setiap minggu seperti dulu...
tetapi tidak la terasa terkilan sgt..

untuk update blog pun kurang moodnya..
kerana diri ini dihambat demam 2 hari sebelum raya..
sehingga hari ini...
apabila keadaan sibuk dan demam bertindan,...
ada ketika mcm nak terjun bangunan..
tapi jgn takut..
itu hanya selingan...
hahahaha...

ok la rakan blogger semua...
bila ada kesempatan.. diri ini akan update..
kemudian silalah kalian baca ya..

adios kalian... daa

10 comments:

shinO said...

sian nya fila kena demam..
mkn ubat ok? :)

mim.ya.ra.alif said...

selamat raya fila
x baik wat selingan terjun bangunan tu.. dh baik sepenuhnya ke ni dr dmm?

[ Eclipse ] said...

yeah~ nad berjaya, raya tanpa tangisan ;3

Princess Liyana said...

Salam kakakku sayang...huhu.sorry kak, lambat singgah.raya sakan;p..

emm...demam lg ke kak?makan ubat ok?hmm

Selamat hari raya kakakku sayang:)huhu.maaf zahir batin ok!

filanastasia said...

shino : tq.. dah beransur pulih.. batuk jek yg blm ilang...dah seminggu lebih ni.. kalau tak ok tak tau nak cakap aper...

mim.ya.ra.alif : huhu.. selamat raya gak.. dah kira ok la.. huhuhu

[ eclipse ] : tahniah.. akak nangis pun bila teringat arwah ayah di malam raya.. tsk tsk tsk

princess liyana : takpe.. akak pun blum ada mood n masa nak update blog.. ubt dah makan dah.. selamat hari raya tuk kamu juga sayang..

filanastasia said...

shino : tq.. dah beransur pulih.. batuk jek yg blm ilang...dah seminggu lebih ni.. kalau tak ok tak tau nak cakap aper...

mim.ya.ra.alif : huhu.. selamat raya gak.. dah kira ok la.. huhuhu

[ eclipse ] : tahniah.. akak nangis pun bila teringat arwah ayah di malam raya.. tsk tsk tsk

princess liyana : takpe.. akak pun blum ada mood n masa nak update blog.. ubt dah makan dah.. selamat hari raya tuk kamu juga sayang..

annaheim said...

akak,selamat hari raya...maaf zahir batin...=)

neway,brand-new blog dah available...=)

azie said...

salam

thanks dtg blog..uuuuuu..kita senasiblah kak..abah pun dah takde:-(


tapi jangan terus sedih k. senyum selalu, hikhik

Princess Liyana said...

senyum slalloo kak..huhu update2;)

filanastasia said...

annaheim : selamat ari raya..

pst.. brand new blog?? yg mana satu???

azie : yup.. hidup mesti diteruskan.. dgn ceria.. yuhuu.. thanx jenguk blog akak..

princess liyana : sedang tersenyum baca komen kamu yana.. ok.. nak update la ni.. huhuhu