Wednesday, 15 October 2008

sayang??? bahagia????

petikan drpd perbualan dgn dak chomel :

...ini kata-kata beliau...

bila kita sygkan seseorg kita kena pastikan dia bahagia..
sbb bila org yg kita sayang bahagia.. then kita akan tumpang bahagia..

... ini pulak dr otak sengal saya...

tapi mampukah kita bahagia..
jika kita tdk dapat bersama...
mampukan kita menerima..
menutup segala sebal n kesal dihati???
semata-mata hanya untuk melihat dia bahagia???
MAMPUKAH????

4 comments:

[ Eclipse ] said...

x kan boleh. memang lah mula2 kita merelakan tapi lama2.
sendiri yg x kan tahan
X)

azie said...

petua

jangan ada contact lagi dgn org yg kita kena lepaskan tu. jgn ambil tahu, kerana nanti kita yg makan hati

adeh, serius banget aku,ahahah

S h i n o said...

Oleh itu carilah kebahagian kamu..
Dan janganlah mengharapkan sesuatu
yg blum pasti.. kerana ia hanya merugikan kamu. :)

hurmm better myepikan diri dan carilah kawan2 dan buatlah perkara yg kamu suke.. Dalam keadaan mcm ni, kita patut bz kan diri dengan benda yg kita minat..mcm hobi.. :)

filanastasia said...

[ eclipse ] : kompem susah kan.. kan kan kan.. erk..

azie : serius itu bagus.. cuma nak applied jek mcm sukar.. especially bila dier itu sudah terpahat dlm hati kamu.. n dier itu teman kamu.. huhuhu... *mati aku mcm ni.. *

shino : betul tuh.. tapi bukan ke lumrah manusia memang selalu menaruh harapan.. mcm lagu zaiton sameon tuh...

pst.. saya tak reti nak sepi-sepi ni.. paling lama pun boleh dok diam satu hari setengah.. huhuu