Monday, 20 October 2008

waktu gembira..

uish.. mr ayares kata...
setiap kali lawat blog saya.. n3 sedih..
adakah hidup saya diselubungi kesedihan??
jawapannya.. TIDAK..

betul.. saya seorang yg ceria.. tak tipu..
tapi manusia kan ada ups n down..
ada waktu suka.. ada waktu duka.. betul tak??

marila saya letak n3 gembira pulak..
lupakan yg sedih-sedih..
hidup mesti enjoy...

bawah ni salah satu waktu gembira yg terbaru berlaku dalam hidup saya..
berkumpul n jumpa teman skolah yg dah lama tak jumpa..
juga jumpa ngan rakan-rakan blogger..

enjoy da pict.. huhuhu
*maaf.. gambar agak blur.. terlupa on flash n tgn agak menggigil.. huhuhu*

berkumpul di ruang depan

lat & anak² (bestfriend time skolah)

kamariah & kak chik

kengkawan blogger yg happening

yana & da geng

tambahan gambo blur; khas tuk ika n shahril
(maaf.. saya terlupa nak up gambo kamu berdua..)

hah.. apa macam?? masih nak kata idup saya diselubungi kesedihan??
jgn la begitu ok.. saya happy..
sedih itu perlu sebenarnya..
untuk mengekalkan saya dibumi nyata.. huhuuhu
terima lah saya seadanya.. ('',)

21 comments:

ALIYA said...

beznya wat open house ek,raya tinggal 10hari lagi,semalam pun liya g open house gak kat kL,raya3333...and hapy....jgn sedih2..cheer up

diya said...

wah. dapat jumpa kak ngah n tiqah! best2. huhu. :D

filanastasia said...

aliya : nak kata open house pun tak sgt.. sebab jemput kawan-kawan jek.. lebih kepada mengumpul kengkawan yg dah lama tak jumpa atau tak pernah jumpa.. huhu

diya : huhu.. mereka sgt best tau.. bila boleh jumpa kamu pula.. hhuhuhuh

AyAres said...

ye yer..anda gembira orangnya.. tp selaku org yg dah lama kenal kamu.. i know who u are..

filanastasia said...

mr ayares : oh ya kan.. kamu sudah lama kenal saya.. saya tidak lupa itu ok.. n benar, kamu tau sapa saya.. infact, mungkin lebih kenal diri saya dr saya sendiri.. oleh itu.. i rest my case.. (^_^)

azie said...

hu hu hu.entri bermotifkan untuk jeleskan shino,kah kah kah

sis, sumtimes, we tend to make happy faces eventhough deep down in our heart, there is not even any traces of happiness that we can feel.

but i know sis ikhlas hepi masa jumpe kami..kan sis?kihkihkih

filanastasia said...

azie : jeleskah si shino itu?? huhuh

yup.. there's a time.. when we should n will pretend.. tp hari itu.. bertemu kamu semua.. sis sgt ikhlas happy.. yuhuuu... seikhlas yg mampu...

annaheim said...

seronoknyeeeeee~!!!

filanastasia said...

annaheim : len kali bole join ok.. huhuhu

Ika & ShahRiL said...

thanks jemput open house kecil2an ari tu.. kenyangnya... sampai umah kitaorang sambung bersandar.... tak larat nak jalan... hehehe

S h i n o said...

waghhhh meriah betol..
tgok air muka masing2 mmg sgt poyo!
HUH jelesssnya! :P

[ Eclipse ] said...

haaiiiiiiiiiiiiii semua dah jumpa..... *) nie di kl x mau ka. uhh takot lah. haha

filanastasia said...

ika&shahril : thanx singgah blog.. maaf kta terlupa upload gambo kamu berdua.. tp kta dah up khas tuk kamu berdua.. sowie gambo blur..

pst.. diriku bukan photographer handalan.. huhu

shino : kamu jeleskah?? nanti turun jb lagik boleh ke teratak saya yer.. simpan dulu jeles kamu.. heheheh

pst.. akan patik layan seperti raja.. huhuhu

[ eclipse ] : nad.. kalau akak turun kl boleh la jumpa yer.. patutnya minggu lepas turun.. tapi kena postponed ke tarikh entah-bila-free.. huhuh

mini skid loader said...

thats amazing story.

kawasaki loader said...

its good to know about it? where did you get that information?

wheel loader for sale said...

well its nice to know that you have great hits here.

westendorf loader said...

very clever.

cat loader said...

ok. I found an information here that i want to look for.

cat bulldozer said...

thats amazing story.

Princess Liyana said...

kakkk..apakah?gmbr itu nmpk sgttt tmbam..huhu

kan bro shino jeles..hihi;p

thanks kak..rasa mcm dh lama kenal akak,walaupun br je kenal..

dan makanan yg best2..serta mak yg peramah;)

filanastasia said...

princess liyana : tembab takpe.. janji comel huhuhu..

cian shino jeles.. yana pegi pujuk.. hik hik hik..

huhuh...my pleasure.. bukan kerana akak kepoh kah??

sedap ek??? alhamduillah.. mana tak tumpah kuah kalau ke nasi... mak akak memang gitu.. ramah.. hhuhu