Friday, 17 October 2008

new presie.. for past 2 month besday..

*n3 ini akan menggunakan campuran bahasa.. maaf ya..
bila sedikit excited (sebenarnya, sgt excited).. ini la jadinya.. huhuh*

it's been two month since my 27th besday..

zzrrrttt... flashback...

17 ogos 2008.. hari ahad..
saya bekerja seperti biasa..
walau hati meruntun nak cuti..
kononnya nak sambut besday..
but i don't really mind becoz...

pagi itu.. along did a big surprise for me..
he brought mak n aza along..
present me with a bouquet of roses..
n vanilla fruit cake.. n McD big breakfast.. i like.. huhuh


and few days before da big day (17th august)..
along already gave me a brand new digital camera..


ok.. mcm tak fair citer pasal along jek kan..
here some more besday gift yg saya dpt..
from mak, acik, dak chomel(cupcake), my kazen are-za, n my buddy




zrrrttt.. end of flashback..

*BACK TO PRESENT DAY*

long story short..
i've got another postponed besday presie..
nak tau apa?? lihat la gambar di bawah...

n this few dialong between me n along
"What did i do to deserved this??" adek
"don't mention it.." along


*maaf ya.. tujuan n3 ini bukan untuk berbangga bangga..
cuma meluahkan rasa yg tak terkata...
dan memohon agar kalian mendoakan kesihatan saya n ibu..
kerana masih jauh lagi masa untuk bertolak...
anyway.. i really wanna say thanx a zillion time along..
i love u along.. as always..*

10 comments:

S h i n o said...

seronoknya nya bile ade org syg kita huhuhu

[ Eclipse ] said...

meriahnya utk ke 27 itu

ALIYA said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,nak ikut ugak,bezzzzzzzzzzzzzzzz

filanastasia said...

shino : syukur.. kerana masih ada yg sayang..

pst.. kamu pun tentu ramai yg sayangkan.. huhuhu

[eclipse] : alhamdulillah.. kita tak menyangka..

aliya : jom.. tp kena bayar sendiri ek.. fila pun along yg sponsor.. huhuhu

insankhafie said...

alhamdulilah....igtlah..ada owg amik berat tentang kite lagi..tu smua along mash igtkn adik2 nye..bkn melupakan..ali tgk pun ali terharu menitis airmata ali tgk...sbb b4 ni along ada ty ali ttg nk wat haji dan umrah..tu nk hadiahkn pada kak d n mak jgk..tapi mgkin dia hadiah kn ni utk kak d dulu..hehe..kak d keje bek2 ye..tu la bisnes peninggln arwah ayah..ali rindu sgt kat ayah..nnt p melawat kubur ayh smp kn salam ali..ckp ali rindu sgt dgn ayh..nnt ali blik mesia..ali jenguk ayh ye..doakan ali kat sini..wslm

filanastasia said...

insankhafie : insya-Allah ali..kak d akan sampaikan bila kak d g pusara nanti.. ko skali lagik buat kak d menitiskan airmata.. kak d pun windu sgt kat ayah.. ko pun jaga diri kat sana.. kami sentiasa doakan yg terbaik untuk ko..

azie said...

nak ikuttttttttttt..
bestnya..btw, bday akak sama dgn bday along kita..hari kemerdekaan republik of indonesia,hi hi hi

filanastasia said...

azie : huhu.. yer ke??? ermm next time bleh la kitaorang celebrate sama ek.. huhuhu...

pst.. nanti dtg tau esok.. ngan yana skali..

farah aminuddin said...

cupcake?? yummy...
erm..nmpknye trend skrg org buat cupcake utk bday.. menarik...!

filanastasia said...

farah aminuddin : ada gak wedding yg sudah mula guna cupcake.. errr tu nengok dlm tv la.. rancangan luar negara..huhu