Saturday, 25 October 2008

kangen sama ini budak.. huhuhu



sangat kangen sama ini budak...
sebab dlm ramai-ramai anak sedara...
(walaupun abg² dan kakak dia manja dgn saya)
adib ni ler yg paling excited kalau nampak saya..
kalau suh cium pipi.. abis satu muka diciumnya..
then mesti mintak dukung.. pastu peluk tak nak lepas..
adoii.. kadang² penat jugak.. hehehe...
tapi sikit pun tak kisah..
kerana terasa la jugak diri ini disenangi n disukai.. huhuhu

adib.. cepat la besar..
mak su nak ajak kamu jenjalan..
pasti ramai yg jeles nanti.. huhuh..

12 comments:

diya said...

huhu. adib ni jenis peramah ye kak. ke dgn akk je die excited nak dukung, peluk bagai? hehe. sonok tgk budak2 makan, walaupun nampak comot. huhu

filanastasia said...

diya : huhuh... tak tau la yer... dulu time tak kenal org lagik, dier ni pemalu.. yg jrg jumpa, dier kureng sikit.. tp skarang ni.. sapa jek dier jumpa.. boleh layan ler.. kadang main gelak tak tentu pasal... huhu

pst.. ramah?? like aunty like nephew la.. huhuhu

diya said...

huhu. nampak mcm senang pulak nak dekat ngan adib ni. tapi, klw diya, diya prefer budak2 yg "jual mahal". yg susah nak dekat ngan diorg. rs tercabar camne tah. best. hehe

filanastasia said...

diya : kalau setakat 'jual mahal' takpe.. kalau 'jual mahal' serta nangis?? ada mau kena tinggal kang.. hahahah

[ Eclipse ] said...

nanti adib besar, antie fila dukung bule . wow~

S h i n o said...

nanti adib besar, jangan susahkan makcik2, jangan ngader2 dan jangan ckp bohong yer.. lama2 mencuri :P

filanastasia said...

[ eclipse ] : skarang ni pun tak larat dah nak dukung lelama.. huhuhu..

shino : huhuhu.. insya-Allah.. mudah-mudahan.. aminn

A t i Q a h said...

Hehe..kalau Adib dah besar, mesti nampak macam pak we n mak we kalau jalan sebelah2. ^_^

yonna bebot =) said...

alala,comelnye.
hehe dahi luas.
hee mesti ensem bile besar ni :p

annaheim said...

ala tomei.

Princess Liyana said...

uhuhu..adib dah besar nanti nak jalan dgn die leh maksu?huhu;)

filanastasia said...

atiqah : nanti kena gosip.. tak kuasa i taw.. huhuhu

yonna : hensem?? sudah tentu... lihat la siapa makciknya.. hahaha.. terperasan sekejap..

annaheim : kalau live lagik tomei tau...

princess liyana : boleh aja..