Saturday, 8 November 2008

betapa 'LeO' nya saya...

huhuhuh...
maafkan saya yer..
saya budak bAEk tau
tak suka marah-marah
tp saper suh marah-marah saya
kan dah saya kuarkan ke'LeO'an saya...

tu la nasib abg tanker yg dtg antar minyak td
fine.. he need to RuSh.. i understand that..
tp kalau jumlah produk tu len ngan apa yg sepatutnya
amaun tak sama seperti dlm cheque..
kena la minta pengesahan dulu
kang kalau pepehal..
saper susah?
akak jugak taw...

pastu dier boleh nak marah-marah.. kata lambat and all..
hello abg tanker..
ingat saya ada tAnGAn 4, 5.. teLInGa 10???
bleh tepon yg berkenaan..
check order dlm website.. again...
then tepon mesralink..
dlm satu masa ke???
aDoOIi...

kena skali.. sabo lagik.. sebab tgh engage ngan bos..
saya siap senyum dan minta dia SaBo tau..
bes tu dah kali kedua.. maen serang lagik..
hah.. kan dah ...
'LeO' tlh mengeluarkan taringnya...
teruS terKuJat dier..
mGkn 1sT time nenGoK saya marah..

cian gaK kat abg TanKEr tu..
padahal dier antara abg tanker yg selalu dtg antar minyak..
dan selama ini sy memang tak pernah nak marah diaorang..
*takde sebab nak marah-marah..*
hOrMAt lagik tau..

tp memang silap ari bulan laa dia marah² sy time ni..
time sy dah rasa NyaWA kat IdUNg..
time sy rasa sgt tak cukup ReHAt..
time badan rasa mcm nak DeMAm..
time keadaan yg agaK BZ...
nak TaK naK kena la dia bertemu ngan 'LeO' coMeL ini..

dan after dah coOL dOwn..
baru sy PerASan..
betapa 'LeO'nya saya..
huhuhu...

8 comments:

Princess Liyana said...

huh..akak,sila tido skranggg!

akak mesti capek..kerja kerja dan kerja..penat tau...;(

annaheim said...

saya menyokong kak liyana.sila tido akak.hehe..:D

meo188 said...

tidoq?

insankhafie said...

hehehe..btui kata korg smua suh kak D tido..tapi masa nk tido nye yg xde..huhu..admin dah rasa dah mcm mn keje kat stesen..kite asik rsaukn stesen jek..xde masa nk rht..kdg2 sampai tido sn..bkn kdg2 lgi...slalu kn kak D kite tido sana jek..blik pun mandi n mkn...nk bejln pun ssh..biasala tu stakat marah abg tanker..masa admin dah slalu dah sgt mara owg2 tanker ni..tau penat n nk cepat jek dia..penat kite dia x pkr,kite nk cpt dia x pkr..sabo jek la kak D..biasa la tu..cian kak D admin tgk..klau admin kak mesia mst kak D dpt rht n tido kat umh..admin leh ganti jaga..ape nk wat..admin blaja jauh dr mesia..hmm..doakn admin abis blaja cpt2 ye..amin ya rab..

azie said...

hu~

orang leo ni memang garang

hik hik hik

[ Eclipse ] said...

nie kaplai nie.

::.. a t i q a h ..:: said...

wo. semacam takut je bila membayangkan akak men'leo'kan diri.

filanastasia said...

semua yg memberi komen : sy akan dapatkan rehat bila tiba waktunya.. iaitu apabila saya dpt pulang ke rumah bercuti.. huhuhu... kerana achik saya demam tak leh bgn.. kot.. saya agak jek sebab dia tak dapat dihubungi.. huhuhu

pst.. leo memang digeruni.. hahaha.. sebab tu ler sampai la ni takde yg berani nak jadikan awek.. keh keh keh