Saturday, 1 November 2008

...HaBIt...

setiap kamu mesti punya haBIt...
kamu punya BaD hAbIT atau gooD HaBIt???

saya ada.. BaD habit plak tuh.. huhuhu...
tp yg hebatnya.. haBiT ini hanya timbul..
apabila saya tdk kerja.. bercuti..
atau off & duk kat umah..

habit yg dimaksudkan.. tidak la seteruk mana...
tapi agak kurang elok...
memandangkan saya sedang cuba mengekalkan berat badan...
huhuhuh... jeng jeng jeng...

habit itu.. adalah mEmAsAK n MaKaN..
samada menu itu kiranya sudah exPeRt..
aTaU sekadar menCuBA resepi drpd MaJaLAh...
ada ketikanya... kalau tak maSAk sendiri di rumah..
saya akan ajak maK makan diluar.. errrr....

last week after cover acik yg demam..
sy diberi cuti 2 1/2 hari..
dan dalam 2 1/2 hari itu..
telah dimanfaatkan dgn MaKAn & MeMAsAk... hehehe...

... makaroni bakar ...


... chocolate mousse yg tak berapa nak jd ...
* but my bro said, i'll pass.. i'll try again my next day off.. huhu *


12 comments:

S h i n o said...

masak..lama dah xwt n3 pasal masak ni..hehehe

filanastasia said...

s h i n o : actually otak tgh benggang.. tak tau nak post n3 aper.. huhuhu...

Princess Liyana said...

huhu..akak saje je kan.buat yana terliur..nakkkkkk;)

filanastasia said...

princess liyana : terliur ke yang?? akak tak wat kek coklat pun *muka innocent* huhuhuh...

[ Eclipse ] said...

pergh. mesti banyak chese tu kan. ah pedulikan kepada berat badan haha

filanastasia said...

[ eclipse ] : cheese favoriteku.. huhuhu... memang nak 'peduli'kan aja berat tu nad.. tp adoii.. nak turunkan punya la payah.. huhuh

A t i Q a h said...

Makaroni bakar? Pehh..teringinnya nak makan. (sambil buat minta simpati sebab nak suruh akak buat lagi). Uhuk uhuk.

filanastasia said...

atiqah : insya-Allah.. kalau ada masa n kesempatan.. akak buatkan kan yer.. huhuhu...

yonna bebot =) said...

aik?
habit ke ni kak?
he hobi?haha

filanastasia said...

yonna : habitat la.. hahahha.. ok ok bad joke.. dipanggil hobi kalau sekali-sekala.. tp kalau dah terlalu kerap sampai rasa dah over limit.. jd habit kot.. huhuhu

sofeya kadeja said...

masak n makan...yum3...besh...
fEya lak taw wat ole2 ngan kek cukulat je...

filanastasia said...

feya : sgt best.. kek cokolat pun fave akak gak..