Sunday, 23 November 2008

kazen engage n ceritera j/mekap terjun

saat penantian.. dub dab dub dab.. huhuhu

are za n hantaran pihak perempuan

posing ala manja.. huhuhu

**********

22/11/2008 equal hari yg mengUJaKaN...
my dear kazen a.k.a aREza tlh selamat berTUnANG
dgN pasanGaNnya yg berasal dr paHAnG..
a bIG taHNiaH dr siS..

alhamdulillah.. semua berjalan lancar...

dan sgt² teruJa kerana tlh menjadi..
si juruMeKaP biDAn terJun..
huhuhuhuh...

buKan ler panDai mana pun..
like my motHer said..
kaLau nak jd jurumekap..
si tuKang meKap kena la pandai bersoLek..

*ya.. sy memang tak reTi nak menyolek unTuk diri sendiri.. hahaha*
*tp sgt teruja unTuk 'mewarNa²'kan muKa org len.. keh keh keh*

nasiB ler masiH keliHatan rupa manis si kazen tu..
kira lepas la kalau setakat nak solek simple² kan.. huhuhuhu
dan sgt suka bila berjaya melekatKan bulu mata palsu..
aish.. nasib ler tak melekat kelopak mata tuh..
buaT haru jek.. hahahaha...

begiTu la ceritera unTuk n3 kali ini..

berikuT gambo saje² yg maHu ditempek unTuK n3 ini..

fila n adib

fila n are za

are za n kiddies

8 comments:

[ Eclipse ] said...

hahahahahahahaha XD x nampak pon bulu mata tu

Princess Liyana said...

huhu..tahniah buat kazen akak itu...;)huhu

diya said...

wah. akk pandai mekap yek? huhu. nnt klw akk tunang ke kawen, kira save bajet ah. sbb akk bleh mekap kan diri sndiri. ngehhh :D

tahniah utk kazen akk, tp kan... nape diya rs cam familiar sgt muka kazen akk ni.. erm... musykil neh..

yOnnA said...

wahh bagus la akak da pandai mekap :D
ngee..
kalau bg yonna,mmg badut la muke org tu haha

S h i n o said...

bile time Fila plakk??
hehehe ..

Tacap sana,tacap sini..
kadang2 tu dah macam org lain..
:P hehe

A t i Q a h said...

Budak yang pakai kemeja petak-petak dalam gambar last tu ada macam gaya tok ketua kampung. Ahahaha.

KEKASIH 'ATOK' said...

waaaaa canteknya kedua-dua makcik aku nie.. huhuhu walau aku tak dapat join korg sekali.. aku terasa happy gak..ala2 bayang ku disana.. mmg seronok.. semoga cepat2 laa makcik aku kawen ye...

goasop said...

wahh. chantek gak make up mak andam terjun ni. ehe