Saturday, 15 November 2008

tOLoNG.. jgn dipAKsa laGi...

tOLoNG..
aku moHOn..
jgn dipAKsa laGi...
aku telah cuba..
tp tidak mAMpu...

tolong jgn paksa aku mELuPaKAn 'dIA'
aku mERaYU..

kerNa tiap kali aKu cuBA..
airMata aKAn jaTUh..
dan aku tELah leLaH unTUk menGEringkANnya..

dan kaMU..
jgN diTanya aPa ada pd kaMU..
seHinGGA suKar unTuk Aku melepasKAN kaMU..
kerNA sesUNgGUHnYA aku tiDaK punya jaWApaN unTuk itu..
yaNG aku taHU..
aKU saYAng KaMU
walau TanPa meMILiki

noKTah

14 comments:

[ Eclipse ] said...

akak, sampai bila nak mcm nie

filanastasia said...

[eclipse] : ntah la nad.. bukan akak mahu mcm ni.. sengsara tau... dah mcm cara akak buat.. tp tak berjaya.. tunggu la Allah lenyapkan perasaan dr hati akak.. bila Allah dah tarik nikmat perasaan tu, mungkin akak akan ok.. kamu berdoa la yer..

[ Eclipse ] said...

akak, jgn lah doa lenyapkan perasaan tu
doa supaya, akk buleh menerima org lain dgn perasaan yg sama
:) akak yg takut kot

azie said...

sis..sabarlah..

jangan mintak nikmat perasaan tu ditarik. nanti kalau heartless, hidup takde erti

AyAres said...

lorrr.kes berat amat ni..kalu takmoh lupakan..ingatkanlah..
tp hidup mesti terus.. takde noktah selagi DIA tidak menjemput kamu kembali padaNYA..

Princess Liyana said...

akakkk...napa ni?hmmm..tkmola sedih2..alaahai

zuRiE said...

tgk ayat-ayat cinta tak?

" ... Ma'afkan aku Fahri, Aisha ... aku minta Ma'af bukan karena kesalahan aku, tapi kebodohanku ...
sekarang aku baru ngerti: ' Antara Cinta dan Keinginan untuk Memiliki Tidak Sama . "

yonna bebot =) said...

akak..
be strong.
ingat Allah ada..

cry as much as u want.
maybe itu akan melegakan akak.

chill ok :)

mim.ya.ra.alif said...

jgn paksa utk melupakan
mmg x dpt
tapi ada cara utk melupakan

berkawan lah dan carilah kelainan
kalo cinta tiba2 dtg
nescaya anda dpt melupakan
apa dan siapa yg telah berlalu

ainjanne said...

let by gones be by gones...

i'm alwiz with u...

[ a L i y a ] said...

akak,jgnla mcm ni,tak bez,cheer up ok sys,we all love you,nak tgk akak happy aje manjang,erm,jgn ekk,sedih tau,aliya doakan semoga akak gembira selalu...aminnnn

p/s : love u...muahhxxxx

filanastasia said...

[ eclipse ] : maybe yeah.. maybe not.. ntah la nad.. pasrah jek la...

azie : ntah la yang.. we'll see kay...

mr ayares : doakan fila terus kuat..

filanastasia said...

princess liyana : biasa la yang.. jiwa kaco..

zurie : maaf.. tak tengok plak..

yonna : insya-Allah.. tp dah penat la nangis... tq dear..

filanastasia said...

mim.ya.ra.alif : semoga fila ketemu dgn org itu... mudah-mudahan.. doakan fila juga yer...

ainjanne : tq.. n i will be there for u too... forever..

[ a l i y a ] : tq dearie.. ye ke?? aminn.. kamu semua memang besh.. love you too...