Wednesday, 5 November 2008

bukan.. bukan jiwa kaco..

tidak la.. ini bukan n3 Jiwa KaCO..
cuma n3 ati yg TeRGuRis...
itu pun bukan salah sesiapa..
sendiri punya salah..
suka sgt nak bLoG HopPiNG..
sapa suruh...
last-last terjumpa benda yg tak perlu diketahui..

tahukah anda ianya sgt memeritkan..
bila kita terjumpa sesuatu yg tidak pernah kita fikirkan..
sakit tau tak..
bila tau apa yg berlaku sebenarnya..
...SaKiT..
...pErIt..
...PeDIh..


peringatan kepada korang semua..
kalau nak bLoG HopPiNG tu..
kena la persiapkan diri untuk bertemu apa sahaja...

ok.. enough said...
nak g makan escream..
huh

10 comments:

azie said...

erk?
sis jumpa apa?nak tau gak..

KEKASIH 'ATOK' said...

abeslaaa... dah jumpa suar kecik berzip..

[ a L i y a ] said...

erm,bahaya gak kan,kena bersedia dengan ape jua keadaan,aiskrim tuh yang best..npe ice cream ek if tensen?

[ Eclipse ] said...

apa yang menyakitkan hati =.="

hadio69 said...

hoh terblog hopping ke cni lak
slm ziarah hehe

nk gk eskrim~
(wt2 tensyen jpe blog nih)

mim.ya.ra.alif said...

bersedia?
contohnya bertemu apa ek?

filanastasia said...

azie, [eclipse], mim.ya.ra.alif : errr.. tak sanggup nak bgtau.. takut ada yg malu plak.. takut ter'aib' insan itu.. sebab selama ni laen yg ditanya.. laen yg dijawab.. n ternyata laen yg benarnya.. tapi hatiku sungguh kuciwa.. aargghhh..

psstt.. tapi tabah la ya hati.. simpan saja dalam-dalam..

[aliya] : escream terapi paling cepat untuk menyejukkan ati yg panas.. sebab ianya sejuk beku.. huhuhu

'kekasih 'atok' : masih sanggup jumpa itu dr apa yg ceq jumpa.. waaaarrrggghhh

hadio69 : maaf jika anda menyesal jumpa blog ini waktu tgh tensen..

pst.. nak kongsi escream?? nah...

salam singgah...

sofeya kadeja said...

kak fila...blog hopping tu ape?
hehe...fEya tak tahu...maklumla baru lagi di sini...

filanastasia said...

feya : blog hopping tu mcm blog walking gak.. lompat blog owang sana sini.. tekan link sana sini... huhuh

pst.. thanx singgah blog akak..

yonna bebot =) said...

hee,
betul ckp akak :)
nak blogwalking tu siapkan lah diri.

kadang2 ada jumpa benda yang gembira,gelak mcm nk mati,kadang jumpa hakikat yang menakutkan,
and kadang jumpa sesuatu yang mematahkan hati :)

hee
chill,akak!

*big hugs*